Credit de Black Friday

SOLICITA ACUM

Cu toții așteptăm nerăbdători această zi pentru a profita de cele mai bune oferte la produsele favorite!

Anul acesta Black Friday a fost stabilit pe 10 noiembrie, dar asta nu înseamnă că doar în acea zi prinzi oferte. Sunt multe firme care vor oferi multiple discounturi până la sfârșitul lunii ceea ce nu poate decât să ne încânte.

Această zi este de departe cea mai așteptată în evenimente de shopping și de vânzări din an.

 

Cu siguranță și în acest an vor fi oferte tentante ce nu vrei să le ratezi, reduceri spectaculoase la toate categoriile de produse, comenzi nenumărate pentru toți retailerii mari, atât offline cât și online, cel puțin așa ar trebui să arate o zi din lumea Black Friday.

De la an la an numărul comezilor online este în creștere și cu siguranță vom avea parte de noi recorduri și anul acesta.

Te sfătuim să analizezi cu atenție produsele pe care dorești să le achiziționezi, să verifici din timp prețul oferit de concurență astfel încât să iei decizia corectă.

E foarte important să-ți stabilești un buget clar și să achiziționezi doar produsele de care ai nevoie, să nu acționezi sub momentul impulsului și să cumperi produse doar că sunt la ofertă.

Recomandarea noastră este de a fi echilbrat/ă și cumpătat/ă în această perioadă, iar dacă bugetul îți lipsește parțial sau integral noi te sprijinim.

Exemplu de calcul reprezentativ:

Pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.759,17%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 4,76 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni. Linia de credit are valabilitate 2 ani.

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.