Cheltuieli cu inceperea scolii? Afla cum poti obtine banii necesari

Noul an scolar a debutat deja, insa emotiile copiilor si ale parintilor persista. Unii sunt abia la inceputul acestei frumoase calatorii, altii deja au cativa ani de experienta si stiu ce inseamna scoala, care sunt exigentele sale si, mai ales, de ce au nevoie pentru a face fata tuturor cerintelor care pot aparea pe parcursul anului. Asa cum bine stim, scoala cere anumite lucruri care sunt indispensabile pentru elevi in aceasta perioada de invatare. Astfel, un imprumut urgent poate sa fie solutia pentru a satisface toate nevoile copiilor. In plus, perioada pe care o traversam ne aduce in punctul in care ne confruntam cu mai multe necesitati, despre care ne propunem sa vorbim in articolul de fata.

De ce lucruri au nevoie elevii pentru inceputul scolii?

 Pentru a putea incepe anul scolar, parintii, dar si elevii, stiu ca exista o serie de nevoi ce trebuiesc indeplinite pentru ca elevul sa aiba acces la o educatie corespunzatoare. Prin urmare, pe lista de prioritati se afla rechizitele scolare si vorbim aici de carti, caiete, pixuri, creioane, carioci, vocabular, acuarele, pensule, radiera, trusa geometrica etc. Pe de alta parte, tot la capitolul rechizite pentru scoala se regasesc si manualele speciale pe care elevii trebuie sa le cumpere in urma efectuarii unei comenzi de catre profesorul sau invatatorul titular.

 Desigur, mai exista si situatia in care parintii aleg sa le achizitioneze pe cont propriu, din timp. In alta ordine de idei, elevii mai au nevoie si de imbracaminte, precum si de incaltaminte. Aducem in discutie aici uniformele scolare, daca exista, acestea fiind necesare a se schimba anual, datorita faptului ca elevii cresc si se impune o noua uniforma. Desigur, pentru o igiena atenta, parintii aleg sa cumpere 2 sau chiar 3 uniforme de schimb. Pe de alta parte, pentru participarea la ora de sport, elevii au nevoie de echipamente adecvate, precum trening sport, pantofi sport etc. Sa nu uitam si de ghiozdan, care desi este lasat mereu la finalul listei de prioritati, acesta implica o suma semnificativa, in functie de  modelul ales.

 

La ce solutii recurgem atunci cand nu dispunem de toti banii necesari?

 Asa cum este firesc, se prea poate intampla sa nu dispunem de toti banii necesari atunci cand vine vorba de inceperea scolii. Stim bine ca, de regula, cheltuielile sunt destul de mari, asa ca, pentru a ne permite tot ceea ce este necesar, suntem nevoiti sa facem apel chiar si la un imprumut urgent. Vestea buna este ca, la Smile Credit, gasesti tot timpul intelegere din partea noastra, mai ales atunci cand vine vorba de educatie si scoala.

 Unii parinti aleg sa faca economii din timp, pentru a se pregati pentru inceperea scolii. Avantajele ar fi ca acest lucru va scuteste sa apelati la prieteni de familie sau rude si sa va rezolvati de unul singur toate problemele care apar. De asemenea, economisind, se creeaza un comportament care daca este perpetuat, va ajuta sa invatati sa economisiti din ce in ce mai mult. Pe de alta parte, avem si dezavantaje din acest punct de vedere, iar asta din cauza faptului ca daca veti economisi din timp bani pentru inceperea scolii, nu va veti bucura de micile placeri ale vietii, pentru ca acestea vor fi trecute din start in plan secund. Astfel, atunci cand copilul dumneavoastra va va propune sa plecati intr-un weekend la munte, automat raspunsul va fi nu, pentru ca banii sunt deja alocati inceperii noului an scolar. Si, astfel, se pierd clipe pretioase si de neuitat alaturi de familie si copii.

 O alta varianta la care apeleaza mai multi romani este aceea de a se imprumuta de la prieteni si rude. Avantajul ar consta in faptul ca nu trebuie sa pierdeti timp cu elemente de birocratie pe care le constitutie colaborarea cu institutiile bancare si nici nu sunteti presati de un anumit deadline de inapoiere a sumei imprumutate. In alta ordine de idei, imprumutul de la rude si prieteni poate fi o chestiune destul de sensibila, ce poate crea anumite neintelegeri greu de aplanat in unele situatii. De aceea, multi romani prefera sa imprumute bani de la insitutii bancare sau nebancare, tocmai pentru a nu apela la persoane apropiate.

 Finalmente, una din cele mai intelepte decizii este sa apelati la un imprumut urgent de la un IFN (institutie financiara nebancara), iar asta datorita faptului ca aici aveti parte numai de avantaje. Concret, puteti opta pentru un imprumut in valoare de 200 si pana la 2000 de lei, bani pe care ii puteti folosi pentru achizitionarea celor necesare pentru inceputul scolii. De asemenea, suma de bani pentru care ati optat va fi virata in contul dumneavoastra bancar chiar in aceeasi zi sau, cel tarziu, in prima parte a zilei urmatoare. Totodata, procesul birocratic este unul simplificat, iar pentru a accesa acest imprumut rapid aveti nevoie doar de cateva documente elementare.

 Simplu, rapid si sigur obtii banii de care ai nevoie, iar anul scolar poate incepe cu succes!

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.