Alege suma de care ai nevoie (LEI)
Alege data primei rambursari

Dacă se achită la data:

05 iun 2024

Vei avea de rambursat:

548 Lei

Valoare DAE:

830.51%

Dobânda:
48 Lei
* La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici

Cu toții așteptăm cu nerăbdare ziua de salariu și știm că orice cheltuială neprevăzută ne poate pune în dificultate. În schimb, noi cei de la Smile Credit privim fiecare obstacol ca pe o provocare și venim în sprijinul tuturor cu o soluție numai bună: creditul până obții salariul lunar.

Viața devine mai frumoasă atunci când nu mai ai grija banilor și când știi că îți poți aștepta liniștit salariul lună de lună.

Exemplu de calcul reprezentativ:

Pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni. Linia de credit are valabilitate 2 ani.

Problemele urgente pot fi rezolvate cu un credit până la salariu

Există atât de multe probleme care pot apărea și pentru care suntem pregătiți să te ajutâm cu suma de bani care îți este necesara. Poate trebuie sa platesti o factura scadenta, o rata pe care ai tot amanat-o, studiile la facultate, sa cumperi un produs electrocasnic, un laptop mai performant si nu numai, noi suntem aici pentru tine.

Ti-am pregatit un sistem foarte bine pus la punct pentru a-ti fi cat mai usor sa optezi pentru un imprumut online pana la salariu. Totul se deruleaza online, simplu si comod, astfel ca in decurs de numai cateva minute poti solicita suma pe care o doresti, intre 200 si 5.000 de lei. Dupa ce alegi suma dorita, stabilesti data pentru rambursare si pe aceasta cale stii de la bun inceput care este rata lunara si suma totala de rambursat.

Am eliminat si birocratia, astfel incat sa nu te deplasezi pana la institutii financiare, sa pregatesti dosare stufoase sau sa pierzi timpul la cozi interminabile pentru ca poti rezolva totul direct online.

Poti accesa o linie de credit pana la salariu si pe aceasta cale scapi de orice grija, stiind ca ai la dispozitie intotdeauna pe cineva care sa te ajute. La Smile Credit ne dorim sa gasim cele mai bune solutii care sa te satisfaca pe deplin, astfel incat sa scapi de orice problema de natura financiara. Iti oferim libertate deplina si, in plus, ai parte de transparenta totala. Stii de la bun inceput cat ai de platit pentru a te putea organiza cum stii tu mai bine pentru a-ti fi cat de usor.

Conditiile de acordare a unui imprumut pana la salariu

Conditiile sunt foarte avantajoase, ceea ce presupune ca un numar foarte mare de persoane poate obtine un credit pana in ziua de salariu. Se accepta toate categoriile de venituri eligibile conform Normei de Creditare pentru persoane fizice, iar documentele solicitate sunt cele solicitate in cadrul aceleiasi norme. Varsta minima este de 18 ani, iar asta este tot. Daca stii ca te incadrezi poti plasa o cerere online la noi si totul dureaza doar cateva minute.

Politica noastra este fara comisioane, inclusiv cele pentru analiza dosarului tau, pentru administrarea creditului si pentru rambursarea anticipata, pentru a avea toate motivele sa ne alegi cu zambetul pe buze.

Asadar, daca ai nevoie de un credit pana la salariu de acum stii ca la Smile Credit te putem ajuta sa beneficiezi de flexibilitate maxima. Totodata, te intelegem si suntem constienti de faptul ca oricand pot aparea situatii neprevazute, motiv pentru care creditul se poate prelungi daca se achita dobanda si penalitatile. Pe aceasta cale iti va fi mai usor sa iti gestionezi finantele in asa fel incat sa iti recapeti independenta financiara

Ne-am propus la Smile Credit sa venim in sprijinul unui numar cat mai mare de salariati care se confrunta cu dificultati din punct de vedere financiar. Totusi, sustinem consumul responsabil si te incurajam sa folosesti banii doar in scopuri care iti sunt prielnice, dar tot iti lasam libertatea pe care o doresti. Iti asteptam cererea chiar acum, la Smile Credit!

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.