Alege suma de care ai nevoie (LEI)
Alege data primei rambursari

Dacă se achită la data:

08 iul 2024

Vei avea de rambursat:

560 Lei

Valoare DAE:

1039.57%

Dobânda:
60 Lei
* La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici

Știm cum este să fi presat din punct de vedere financiar, iar acesta este motivul pentru care la Smile Credit îți propunem o modalitate de împrumut care sigur îți va surâde: un credit cu buletinul.

Îți readucem zâmbetul pe buze și te ajutăm să îți recapeți independența financiară. De acum nu mai trebuie să te complici cu fel și fel de surse din care sa împrumuți bani pentru că poți face un credit online cu actul de identitate.

Exemplu de calcul reprezentativ:

Pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni. Linia de credit are valabilitate 2 ani.

Rezolvă-ți rapid problemele cu un credit pe baza buletinului

Poate trebuie să plătești o rată pe care nu ai cum să o mai amâni, să îți achiți studiile la facultate, să urmezi un tratament medical costisitor sau ai nevoie rapid de orice altceva, cu sprijinul nostru sigur îți este mult mai ușor să te descurci. Nu punem întrebări și îți oferim toată libertatea de care ai nevoie așa că este mai simplu ca niciodată să faci un împrumut pe loc cu buletinul.

Totul se derulează din confortul propriei locuințe, de la serviciu sau de oriunde ai acces la internet. Ți-am pregătit pe site un calculator foarte ușor de folosit și trebuie doar să alegi suma de care ai nevoie, între 200 și 5.000 de lei, alături de data de rambursare. Cu alte cuvinte, din numai câteva click-uri poți accesa o linie de credite mici doar cu buletinul.

La noi totul este transparent, astfel că știi de la bun început care este suma totală de rambursat. Totodată, nu suntem adepții comisioanelor și taxelor ascunse, motiv pentru care nu te vei trezi pe parcurs cu surprize neplăcute.

Viața este mai frumoasă atunci când nu ai nicio grijă și nu ai parte de presiune financiară. Alege să fi mai liber pentru ca la Smile Credit îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie în acest sens.

Solicită un împrumut rapid cu buletinul – iată ce trebuie să faci

O linie de credit cu buletinul cu trageri lunare succesive pe o perioadă de 24 de luni poate fi soluția de care aveai nevoie pentru ca viața ta să devină mai bună. Condițiile noastre sunt foarte avantajoase, astfel că sunt șanse mari să poti obține suma pe care o dorești. Veniturile eligibile sunt cele conform Normei de Creditare pentru persoanele fizice, iar documentele solicitate sunt cele specifice acestei norme. Vârsta minimă a solicitanților este de 18 ani, iar cine îndeplinește aceste criterii se poate bucura de toate avantajele pe care le oferim la Smile Credit.

Pe toata durata creditării dobânda este fixă, motiv pentru care nu ai nici cea mai mică grijă atunci când alegi să faci un credit cu buletinul.

Te bucuri de flexibilitate maximă la Smile Credit și de acum îți permiți să te bucuri de toate micile plăceri ale vieții.

Politica noastră este fără comisioane, așa că la noi nu se percepe comision pentru analiza dosarului, pentru administrarea creditului și nici pentru rambursare anticipată, pentru a avea parte de condiții ideale.

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.