Aplica pentru un credit pe 3 luni

Alege suma de care ai nevoie (LEI)
Alege data primei rambursari

Data scadenta:

28 mai 2024

Total de rambursat:

3819.14 Lei

Valoare DAE:

997.04%

Dobanda totala:
1219.14 Lei

CREDIT RAPID

Rapid și fără comisioane

Pentru acest credit este necesar sa dețineți un card bancar pe care încasați venitul lunar!

Vezi detalii
Credit pe 3 luni

Exemplu reprezentativ:

Pentru un credit in valoare de 1.000 lei acordat pe o perioada de 3 luni, cu o dobanda zilnica fixa de 1,1% (dobanda anuala 396%), fara alte comisioane, DAE 2.814,91%, dobanda totala este de 721,90 lei iar valoarea totala platibila este 1.721,90 lei.

Cu siguranță îți este mult mai ușor să te bucuri de viață atunci când nu ai nici cea mai mică grijă din punct de vedere financiar. Astfel, la Smile Credit îți propunem un credit rapid pe o perioadă de 3 luni care îți poate oferi toată libertatea mult dorită. Nu știi niciodată când te confrunți cu o problemă și ai nevoie de un mic ajutor, dar știi pe cine te poți baza în asemenea momente, iar la Smile Credit ai certitudinea că ești pe mâini bune.

Avantajele oferite de împrumutul pe 3 luni de la Smile Credit

Creditul rapid pe o perioadă de 3 luni este foarte ușor de obținut și nu durează mai mult de câteva minute. Ți-am pregătit un sistem bine pus la punct și simplu de folosit, iar totul este cât se poate de transparent. Alegi suma de care ai nevoie intre 1.000 și 6.000 de lei, alături de data primei rate, iar pe această cale știi exact care este rata lunară și suma totală de rambursat. Ulterior, după ce completezi formularul online, după introducerea veniturilor vei obține suma maximă de care potți beneficia și graficul de rambursare cu ratele pe care le ai de achitat, în situația în care vei beneficia de credit.

Pe noi, cei de la Smile Credit ne poți vedea ca un prieten apropiat dispus să te ajute întotdeauna. Noi nu punem întrebări, ci suntem aici doar ca să te sprjinim.

Sunt atâtea motive pentru care poți avea nevoie de bani și îi poți folosi oricum îți dorești, poate să îți cumperi un laptop mai performant, să îți achiți studiile, să urmezi un tratament medical costisitor pe care l-ai tot amânat sau să pleci într-o vacanță pe care știi că o meriți.

Condițiile de acordare a unui credit pe 3 luni

Sunt doar trei pași pe care trebuie să ii urmezi pentru un împrumut de la IFN cu o perioadă de creditare de până la 90 de zile. Alegi suma de care ai nevoie, alături de data pentru rambursare, încarci documentele solicitate, iar mai apoi primești suma direct în contul tău în cel mai scurt timp. Condițiile pe care le impunem sunt foarte ușor de respectat, astfel încât să oferim cât mai multor clienți posibilitatea de a-și recâștiga independența financiară și liniștea.

Documentele pe care le solicităm sunt aceleași ca în Norma de Creditare a persoanelor fizice, la fel și veniturile pe care le acceptăm. Totuși, este important ca vârsta minimă să fie de 18 ani. Dobânda rămâne fixă pe toată perioada creditării pentru a-ți fi cât mai ușor să îți organizezi finanțele și să îți recapeți independența financiară în cel mai scurt timp. Suntem și înțelegători pentru că știm că situațiile neprevăzute pot să pândească dupa orice colț, iar sumele datorate se pot prelungi dacă se achită minim dobânda și penalitățile.

La Smile Credit susținem consumul responsabil, motiv pentru care te încurajăm să ne soliciți sprijinul atunci când ai nevoie cu adevărat de bani și vrei să ii folosești într-un scop util.

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.