Alege suma de care ai nevoie (LEI)
Alege data primei rambursari

Dacă se achită la data:

05 iun 2024

Vei avea de rambursat:

548 Lei

Valoare DAE:

830.51%

Dobânda:
48 Lei
* La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici

Bătrânii noștri pot fi puși de multe ori în dificultate din motive financiare și, din păcate pentru aceștia, nu există atât de multe soluții că pentru copiii lor. Instituțiile financiare tradiționale nu le acordă împrumuturi pentru că ii consideră o categorie de risc, astfel că orice problemă urgentă se poate dovedi a fi dificil de rezolvat.

În schimb, noi cei de la Smile Credit vrem să readucem zâmbetul pe buzele acestora și propunem cele mai avantajoase condiții la creditul pentru pensionari. Aceștia se pot bucura de mai multă libertate, fără a avea grija banilor.

Exemplu de calcul reprezentativ:

Pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni. Linia de credit are valabilitate 2 ani.

Imprumuturi de bani pentru pensionarii cu pensii mici sau mari

La noi totul se deruleaza online pentru ca intregul proces sa fie cat de simplu se poate. Chiar si batranii se pot descurca fara probleme si nu trebuie sa fie asi in ale tehnologiei. Oricine poate alege suma de care are nevoie, intre 200 si 5.000 de lei, alaturi de perioada necesara pentru rambursare. Astfel, se determina instant rata lunara si suma totala de platit pentru ca totul sa fie clar de la bun inceput.

Cert este ca la Smile Credit iti propunem o solutie foarte rapida, iar un imprumut pentru pensionarii cu pensii mici sau mari pot fi solutia optima in nenumarate cazuri.

Nu doar ca am simplificat procedurile si iti punem la dispozitie un calculator online pe care sa il folosesti, dar am eliminat si birocratia. Astfel, nu trebuie sa te complici cu drumuri pana la institutii financiare, sa pregatesti dosare stufoase sau sa astepti la cozi interminabile pentru ca totul se poate rezolva direct din confortul propriei locuinte.

Un credit de la IFN pentru pensionarii de pana la 75 de ani ii poate ajuta pe acestia sa scape de orice grija. Pentru batrani este mult mai dificil sa urmeze tratamente medicale costisitoare, sa cumpere cadouri pentru nepoti si per total sa se bucure de o batranete fericita avand griji din punct de vedere financiar. Insa la Smile Credit am pregatit o linie de credit pentru pensionari cu trageri lunare succesive pe o perioada de 24 de luni. Banii se pot folosi oricum se doreste, nu putem intrebari, suntem aici doar ca sa te sprijinim si sa iti redam independenta.

Cum pot obtine pensionarii un imprumut de la un IFN

Conditiile pe care le propunem sunt foarte avantajoase, astfel incat oricine sa poata avea acces la solutile noastre. Veniturile acceptate sunt cele eligibile conform Normei de Creditare pentru persoanele fizice, iar documentele solicitate sunt aceleasi conform normei amintite. Astfel, daca esti pensionar poti solicita chiar acum un credit fara niciun efort.

Politica noastra este fara comisioane, incepand de la cel pentru analiza dosarului, cel de administrare a creditului, dar si pentru rambursarea anticipata. Asadar, imprumuturile rapide pentru pensionari sunt mult mai avantajoase la Smile Credit, iar oricine se poate bucura de flexibilitate maxima.

In acelasi timp suntem constienti de faptul ca pot aparea situatii neprevazute si te poti afla in imposibilitatea de a-ti plati ratele. Suntem intelegatori si gasim impreuna solutiile optime, iar sumele datorate se pot prelungi daca se achita dobanda si penalitatile.

Sustinem consumul responsabil, astfel ca te incurajam sa ne soliciti sprijinul doar atunci cand ai nevoie cu adevarat. Pentru ca suntem aproape de tine oricand nu inseamna ca trebuie sa faci cumparaturi mai mari decat iti permiti.

Ne dorim ca la Smile Credit sa fim partenerul tau perfect pe care poti sa te bazezi la nevoie si cu care sa legi o relatie apropiata. Esti pensionar si ai nevoie rapid de o suma de bani? Ne poti contacta chiar acum!

Alege cu incredere Smile Credit!

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.