Idei de cadouri de Valentine’s Day – Surprinde-ti persoana iubita

Ziua Indragostitilor, cunoscuta si sub numele de Valentine’s Day, este una din zilele cu o insemnatate aparte care se sarbatoreste an de an in majoritatea tarilor din lume, avand semnificatii simbolice unice, in special in randul cuplurilor de indragostiti. Cu toate acestea, putina lumea cunoaste evolutia acestui eveniment si originile pe care le are acesta.

Valentine’s Day in Romania

Dupa cum bine stim deja cu totii, Romania avea deja o sarbatoare traditionala dedicata iubirii, si anume Dragobetele, aparut in folclorul romanesc inca de pe vremea dacilor si celebrat anual pe data de 24 februarie. Cu toate acestea, tara noastra a adoptat dupa Revolutia din decembrie 1989 si conceptul occidental de Valentine’s Day, marcat in calendar pe 14 februarie. Acest concept isi originile in Antichitatea romana, evoluand apoi in Evul Mediu si devenind ulterior in timp o adevarata Zi a Indragostitilor, care se serbeaza in aproape toata lumea sub diferite traditii si nume (Valentinesdag – Norvegia si Danemarca, Ystavanpaiva – Finlanda etc.).

Desi intreaga istorie a Zilei Indragostitilor nu este nici astazi clara, despre aceasta exista numeroase legende pline de mister care il au in centrul lor pe Sfantul Valentin din Roma, despre care se spune ca a fost trimis la inchisoare si condamnat la moarte pentru ca oficia in secret casatorii pentru soldatii carora le era interzis acest ritual. In inchisoare, acesta s-ar indragostit de fiica temnicerului, careia i-ar fi trimis o scrisoare semnata ,,De la Valentinul tau” atunci cand a fost dus sa fie executat pe data de 14 februarie.

In Romania, aceasta sarbatoare internationala a iubirii a fost adaptata in asa fel incat sa se potriveasca si cu alte traditii autentice. De exemplu, in unele sate din tara, pe 14 februarie se merge cu ursul de plus, in timp ce in alte zone, romanii obisnuiesc sa colinde casele de indragostiti si  sa mearga cu ,,plugusorul pentru iubiti”. De asemenea, in comuna Adancata din judetul Ialomita spre exemplu, localnicii obisnuiesc sa isi puna cutii de bomboane sub perna sau pliculete de cacao ca sa isi viseze alesul. Indiferent de traditiile care se practica odata cu Valentine’s Days in Romania sau oriunde pe intreg globul, nimeni nu poate contesta amploarea pe care aceasta zi simbolica a capatat-o cu precadere in ultimii ani.  

Idei de cadouri de Ziua Indragostitilor pentru EA

Valentine’s Day se numara printre cele mai speciale momente in care ii poti dovedi persoanei de alaturi cat de mult o iubesti si o respecti. Cadoul, fie ca este valoros sau simbolic, trebuie sa fie cu gust, iar alegerea bine cantarita. In acest sens, iti propunem cateva idei grozave de cadouri pentru iubita ta, prin care vei reusi sa o surprinzi instant si sa o rasfeti asa cum merita.

Parfumuri pentru femei. Reprezentantele sexului frumos au o adevarata slabiciune pentru parfumuri. Prin urmare, achizitionarea unui parfum in functie de stilul si personalitatea iubitei tale se poate dovedi o alegere mai mult decat inspirata. De exemplu, in timp ce unei femei cu atitudine sport i se potriveste o aroma revigoranta, unei doamne mai elegante i se potrivesc esentele florale, care sa-i accentueze latura feminina. Optiunile pe care le ai la dispozitie sunt nelimitate.

Bijuterii. Niciodata nu exista prea multe bijuterii pentru o doamna sau domnisoara dornica de rafinament si de eleganta. Prin urmare, reinnoirea colectiei de bijuterii a iubitei tale cu cele mai noi, stralucitoare si spectaculoase accesorii nu va fi niciodata o idee rea. Mai mult, daca vrei sa o faci sa inteleaga cat de mult inseamna si cat de importanta este pentru tine, poti opta chiar si pentru niste bijuterii personalizate, pe care cu siguranta femeia iubita le va purta toata viata.

O zi la SPA. Iubita ta merita intotdeauna un cadou pe masura. In acest sens, niciodata nu vei da gres cu o zi la SPA prin care vei reusi sa ii demonstrezi persoanei dragi dragostea pe care i-o porti oferindu-i relaxare, stare de bine si un rasfat total pentru care fara doar si poate te va pretui intotdeauna.

Lenjerie intima sexy. Doamnele si domnisoarele iubesc lucrurile fine si atentia la detalii. Si pentru ca detaliul face diferenta, un cadou deosebit precum o lenjerie intima sexy o va face pe iubita ta sa se simta unica si distincta: atragatoare, importanta si speciala asemenea unei muze.

Idei de cadouri de Ziua Indragostitilor pentru EL

Valentine’s Day este ocazia perfecta de care trebuie sa profiti pentru a oferi cadouri iubitului tau si pentru a petrece clipe romantice impreuna cu acesta. In cazul in care esti in pana de idei si nu stii ce cadouri sa alegi pentru a-ti impresiona alesul, venim in ajutorul tau cu urmatoarele propuneri:

Parfum pentru barbati. Pentru domni, parfumul este acel accesoriu unic, nevazut dar simtit, care ii reprezinta intru-totul. Tocmai de aceea, un parfum cu persistenta crescuta si cu note reprezentative genului masculin se va dovedi fara doar si poate un cadou de care iubitul tau nu va fi dezamagit si pe care il va folosi intotdeauna cu gandul la tine.

Ceasuri elegante. Barbatii acorda o atentie deosebita modului in care se imbraca, dar si accesoriilor pe care le poarta. Majoritatea domnilor adora ceasurile, multi dintre ei facand din asta o adevarata pasiune si devenind colectionari. Prin urmare, atunci cand vine vorba despre cadourile pe care ar prefera sa le primeasca, ceasurile elegante se numara printre variantele preferate ale tuturor reprezentantilor segmentului masculin. Tot ce iti ramane de facut asadar este sa pleci la cumparaturi si sa alegi modelul de ceas potrivit personalitatii iubitului tau.

Smartwatch-uri. In materie de gadget-uri performante, smartwatch-urile, cunoscute si sub numele de ceasuri inteligente, au inceput sa capete o mare popularitate in randul pasionatilor de tehnologie. Oferind functionalitati de ultima generatie si o varietate larga de utilizari practice, un smartwatch va reusi fara indoiala sa fie un cadou pe masura asteptarilor iubitului tau.

Produse pentru ingrijire personala. Desi la prima vedere ar parea ca doar femeile acorda o importanta majora propriei ingrijiri si infatisari, in realitate lucrurile sunt putin diferite. Si barbatii petrec timp pretios in fata oglinzii, din dorinta de a arata cat mai bine si de a obtine un aspect exterior tanar si atragator. Prin intermediul unor produse pentru ingrijire personala precum spuma de ras, aftershave sau creme hidratante, vei reusi sa iti faci iubitul sa se simta minunat de fiecare data si sa arate impecabil.

Asa cum am mentionat inca de la inceput, Ziua Indragostitilor este un prilej aparte pentru cadouri impresionante. Cu toate acestea, din cauza bugetului redus, multe persoane nu isi permit sa achizitioneze darurile pe care si le doresc pentru persoana iubita. Daca si tu te regasesti in acest scenariu, nu mai sta pe ganduri si solicita ajutorul Smile Credit. Aceasta institutie financiara nebancara te ajuta sa celebrezi Valentine’s Day asa cum se cuvine si iti pune la dispozitie sansa de a face un imprumut rapid pana la salariu, online, chiar din confortul casei tale, pentru a putea economisi timp pretios pentru lucrurile care conteaza cu adevarat. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi suma de care ai nevoie si sa completezi formularul online disponibil pe platforma smilecredit.ro, pentru a obtine aprobare. Ulterior, vei putea primi banii direct in cont si ii vei putea retrage de la orice bancomat/unitate a bancii unde ai deschis contul. Suna palpitant, nu-i asa?

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.