Credit Rău Platnici

Grijile financiare își pot lăsa amprenta asupra noastră, motiv pentru care noi cei de la Smile Credit ne dorim să venim în sprijinul cât mai multor persoane. Propunem condiții foarte avantajoase la creditele pentru rău platnici, astfel încât pentru aceștia să fie mai ușor să depășească problemele cu care se confruntă.

La Smile Credit ai parte de înțelegere și suntem aici ca să te ajutăm. Împreună putem găsi cele mai bune soluții care să te ajute să îți depășești toate problemele financiare.

Solicita acum

Împrumuturi pentru persoanele care au istoric de rău platnici

Nu punem întrebări, ci doar venim cu idei și îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie. Condițiile pe care le propunem sunt, cu siguranță, numai bune, iar un împrumut rapid pentru restanțieri se dovedește a fi soluția optimă. Totul se derulează rapid pentru că am pregătit un sistem online foarte bine pus la punct. Poți folosi calculatorul disponibil care îți permite să alegi suma care îți este de folos, între 200 si 3.500 de lei, alături de data rambursării. Pe aceasta cale știi de la bun început care este rata lunară și suma totală de plată.

Nu doar că am simplificat procesul, însă am eliminat și birocrația, așa că pentru a obține o linie de credit pentru restanțieri cu trageri lunare succesive pe o perioadă de 24 de luni nu ai nevoie de dosare stufoase, de drumuri până la instituții financiare și nici să aștepți la cozi interminabile.

Poate ai de achitat niște rate restante, de plătit facturi, de achitat studiile sau ai nevoie de un produs electrocasnic, posibilitățile sunt nenumărate, iar cu sprijinul nostru te bucuri de mai multă flexibilitate. Propunem condiții foarte bune la împrumuturi pentru restanțierii de la bănci întrucât suntem aici ca să te ajutăm și să găsim împreună cele mai bune soluții pentru a-ți recăștiga independența financiară.

La Smile Credit ai parte de transparența totală și știi de la bun început care sunt costurile implicate. Acestea nu se modifică și nici nu te trezești cu comisioane, taxe sau alte surprize. De fapt, chiar am eliminat toate comisioanele, astfel încât să îți fie cât mai bine. Nu percepem comision pentru analiza de dosar, pentru administarea creditului și nici pentru rambursarea anticipată.

Cum pot obține un credit persoanele cu istoric de credit negativ

La noi este foarte ușor să obții un credit pentru cei care au istoric negativ în biroul de creditare și propunem condiții prietenoase. Este de ajuns să alegi suma de care ai nevoie, să incarci documentele necesare conform prevederilor Normei de Creditare pentru persoane fizice, iar în cel mai scurt timp vei primi suma solicitată direct în contul tău. Veniturile eligibile sunt cele menționate în aceeași normă, iar vârsta minimă pe care o acceptăm este de 18 ani.

De asemenea, îți oferim și înțelegere pentru că știm cu toții ca oricând pot apărea situații neprevăzute, iar sumele datorate se pot prelungi atunci când se achită dobânda și penalitățile. Mai departe vom găsi cea mai bună soluție pentru a-ți recăpăta independența financiară.

Împrumuturile pentru rău platnici sunt ideale atunci când ai nevoie rapidă de o anumită sumă de bani, iar la Smile Credit te bucuri de flexibilitate maximă.

De asemenea, susținem consumul responsabil, motiv pentru care te încurajăm să ne soliciți sprijinul doar atunci când ai nevoie cu adevărat. Nu punem întrebări, însă ne dorim să folosiți sumele de bani împrumutate în așa fel încât să fie cu adevărat de folos.

La Smile Credit te ajutam cu plăcere oricând îți dorești și îți readucem zâmbetul pe buze! Chiar dacă esti restanțier merită să ai acces la soluțiile ideale!

Întrebări frecvente

Care este suma minima pe care o pot imprumuta?

De ce sa iti deranjezi prietenii sau familia pentru o nevoie urgenta? Suma minima la Linia de credit este de 200 lei. Banii ii primesti rapid si iti poti rambursa chiar si inainte de scadenta.

In cat timp trebuie sa rambursez?

Linia de credit se acorda pe o perioada de 24 luni. Platile se fac lunar conform zilei de scadenta aleasa de tine. La scadenta poti sa alegi doar plata dobanzii, poti rambursa integral sau partial din credit.

Se percepe comision?

La noi totul e simplu si transparent, asadar nu percepem niciun fel de comisioane.

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.