Destinatii de vis in care sa-ti petreci vacanta de Craciun

In cazul in care nu stii unde sa iti petreci vacanta de Craciun de anul acesta, merita sa ai in vedere urmatoarele locatii, celebre in randul unui numar mare de persoane, dupa cum urmeaza:

Poiana Brasov

Atunci cand vine vorba despre destinatia de vacanta pe care merita sa o alegi pentru petrecerea sarbatorilor de Craciun, Poiana Brasov se afla in topul preferintelor unui numar foarte mare de persoane, si asta deoarece este o statiune montana foarte ofertanta din punct de vedere al atractiilor turistice, dar si al activitatilor care pot fi desfasurate aici. Astfel, aceasta este locatia ideala pentru pasionatii sporturilor extreme de iarna, intrucat dispune de numeroase partii de ski, potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru cei experimentati. De asemenea, cei care aleg sa petreaca cateva zile de vis in Poiana Brasov, pot opta si pentru o plimbare cu telecabina, pentru a se bucura de o priveliste unica, memorabila.  

Sinaia

Sinaia se numara la momentul actual printre cele mai populare destinatii montane in randul unui numar foarte mare de turisti care vor sa petreaca o vacanta de iarna de neuitat. Acest lucru se justifica, daca ne gandim la frumusetea cu care aceasta statiune isi incanta vizitatorii an de an, fiind situata la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055 metri, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi, de-a lungul vaii Prahova. Mai mult, Sinaia detine si cel mai intins domeniu schiabil din Romania, ceea ce transforma aceasta locatie intr-un adevarat paradis pentru cei care vor sa practice la cote maxime sporturile de iarna preferate si sa profite de potentialul partiilor la care au acces.

Vatra Dornei

Acest oras-statiune din Romania, situat in depresiunea intramontana a Dornelor din Carpatii Orientali, a castigat de-a lungul timpului un loc fruntas in ceea ce priveste topul destinatiilor pentru vacanta de iarna preferate de romani, si nu numai. Asta deoarece Vatra Dornei este o locatie perfecta pentru practicarea sporturilor de iarna, intrucat detine numeroase partii de schi, dar si spatii propice pentru alpinism. Mai mult, cei care aleg sa vina in aceasta zona au ocazia de a vizita si de a admira si unele dintre cele mai frumoase atractii turistice din tara, printre care se numara Castelul Dracula, Cetatea Sucevei, Muzeul de Ştiinţele Naturii şi Cinegetică şi multe altele, pe care trebuie să le descoperi chiar tu.

Maramures

Vacanta de Craciun petrecuta in aceasta zona de nord a Romaniei nu se poate compara cu nimic altceva deoarece turistii care aleg sa-si petreaca sarbatorile aici vor putea avea parte de o experienta autentica unica si vor putea participa la obiceiurile traditionale de Craciun, care au fost bine conservate in timp in aceasta regiune, alaturi de oameni calzi si primitori, care te vor face sa te simti ca acasa. Mai mult, Maramuresul este o locatie celebra si pentru colindele deosebite cantate de grupurile de feciori din zona, care iti vor oferi niste trairi si senzatii cu care cu siguranta nu te vei mai intalni oriunde altundeva in tara.

Sibiu

Daca vrei sa participi la unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din Romania, si chiar din Europa, nu trebuie sa ratezi orasul Sibiu. Aici, an de an se simte la tot pasul atmosfera de sarbatoare, oferita de luminitele amenajate si de casutele impodobite care isi asteapta turistii din orice colt al tarii, pentru a-i rasfata cu cele mai gustoase preparate traditionale, alaturi de un vin fiert aromat, pentru cateva momente de relaxare pe masura.

Opteaza pentru un credit nebancar

Alaturi de Smile Credit, problemele de ordin financiar nu mai sunt de acum inainte o piedica in ceea ce priveste vacanta de Craciun in destinatia ta preferata. Si asta deoarece aceasta companie vine in sprijinul clientilor sai cu un credit nebancar, prin intermediul caruia acestia se vor putea bucura de numeroase beneficii. Asadar, tot ce trebuie sa faci pentru a putea obtine un astfel de imprumut este sa alegi suma necesara si perioada pentru rambursare, urmand ca mai apoi sa incarci documentele solicitate prin intermediul formularului de pe site. Totul se desfasoara online, simplu si rapid, ceea ce inseamna ca ai posibilitatea de a solicita creditul nebancar de la Smile Credit potrivit nevoilor tale, intre 200 si 2000 de lei, de oriunde te-ai afla. Mai mult, banii ii primesti in cel mai scurt timp direct pe card, totul pentru siguranta si confortul tau.

Asadar, nu mai pierde timpul si pregateste-ti bagajele pentru cateva zile de relaxare la munte bine meritate, intr-una dintre cele mai ravnite destinatii de vacanta prezentate mai sus, cu ajutorul Smile Credit, care readuce mereu zambetul pe buzele tale!

 

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.