Alege suma de care ai nevoie (LEI)
Alege data primei rambursari

Dacă se achită la data:

30 iul 2024

Vei avea de rambursat:

548 Lei

Valoare DAE:

830.51%

Dobânda:
48 Lei
* La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici

Sunt atâtea motive pentru care poți avea nevoie de bani, iar noi, cei de la Smile Credit, am pregătit tot atatea motive pentru care să ne alegi. Îți sărim în ajutor cu condiții foarte avantajoase de creditare astfel încât să obții rapid suma de bani necesară pentru a-ți cumpăra tot ce iți trebuie. Poate ai nevoie de ceva în casă, poate vrei să urmezi un tratament medical costisitor, să îți achiți ratele restante, să achiți studiile la facultate, să mergi într-o vacanță bine meritată, posibilitățile sunt nenumărate.

De acum nu mai trebuie să te complici cu fel și fel de surse din care să împrumuți bani pentru că noi te așteptăm oricând iți dorești cu un credit de nevoi personale online.

Exemplu de calcul reprezentativ:

Pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni. Linia de credit are valabilitate 2 ani.

Vezi avantajele oferite de imprumutul nebancar oferit de un IFN

La Smile Credit rezolvi totul din numai cateva click-uri. Am pregatit conditiile ideale, un sistem foarte bine pus la punct si usor de folosit. Astfel, ai libertatea de alege suma de care ai nevoie, intre 200 si 5.000 de lei, iar mai apoi poti decide care este data de rambursare. Pe aceasta cale stii de la bun inceput care este suma totala de plata si nu te trezesti cu surprize.

Suntem transparenti si nici nu avem comisioane. Suma solicitata o primesti rapid direct pe card si tu decizi modul in care folosesti banii. La noi este simplu sa obtii un imprumut de nevoi personale de la IFN, cat ai spune „Smile Credit”. Ne dorim ca toti clientii nostri sa se bucure de o experienta placuta, lipsita de griji.

Care sunt pasii de acordare a unui credit de nevoi personale

Linia de credit de nevoi personale cu trageri lunare succesive pe o perioada de 24 de luni poate fi cheia catre o viata mai linistita. Sunt doar trei pasi simpli si incepi prin a alege suma dorita, mai apoi completezi formularul online si dupa primesti banii direct pe card.

Totul se deruleaza rapid, iar conditiile pe care le impunem sunt usor de respectat. Veniturile eligibile sunt aceleasi ca in Norma de Creditare pentru persoane fizice, la fel si documentele solicitate. Varsta minima a solicitantilor trebuie sa fie de 18 ani. Asta este tot, asa ca tot ce mai ramane de facut este sa scapi de grija banilor.

Oricum dobanda este fixa pe toata durata creditarii, ceea ce presupune ca ai parte de stabilitate si de cele mai bune conditii atunci cand alegi un credit de nevoi personale.

Nici nu suntem adeptii comisioanelor, asa ca le-am eliminat pe toate, inclusiv cele de analiza a dosarului, pentru administarea creditului si pentru rambursarea anticipata.

Cu siguranta, viata ta se va imbunatati considerabil atunci cand nu ai nici cea mai mica presiune financiara, stiind ca te poti baza oricand pe noi. Alege un credit pentru a-ti rezolva problemele si nu te incurca cu diferite alte surse pentru ca la Smile Credit totul este cat de simplu se poate si foarte sigur.

La Smile Credit ne dorim sa ajutam cat mai multe persoane si astfel ca propunem conditii prietenoase pentru imprumuturi rapide. De asemenea, te sustinem si te intelegem, astfel ca sumele datorate se pot prelungi daca vei achita minim dobanda si penalitatile. Pe aceasta cale nu trebuie sa iti fie frica de imprevizibil pentru ca intotdeauna vom gasi cele mai avantajoase solutii pentru tine. 

Totusi, te incurajam sa folosesti banii intr-un mod responsabil, astfel incat sa nu ai cheltuieli care nu sunt necesare.

La Smile Credit iti putem readuce zambetul pe buze si te vei bucura de liniste, siguranta, incredere!

Alege chiar acum creditul de nevoi personale!

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.