Sfaturi utile pentru Black Friday in 2021

Si in 2021 acesta numerosi romani asteapta cu sufletul la gura sa profite de cele mai bune oferte la produsele favorite odata cu cel mai asteptat eveniment de reduceri al anului: Black Friday.

Ce este Black Friday

Nu este persoana care sa nu fi auzit macar o data in viata de Black Friday – Vinerea Neagra sau celebra Vineri a reducerilor masive. Aceasta zi este unul dintre cele mai mari si asteptate evenimente de shopping si de vanzari din an. Oferte tentante ce nu pot fi ratate, reduceri spectaculoase la toate categoriile de produse, un numar record de comenzi si zile de foc pentru marii retaileri, offline sau online – asa arata o zi din lumea Black Friday.

Daca pana acum mai mereu erau prezentate incidentele care aveau loc din cauza imbulzelii in magazinele fizice odata cu startul reducerilor masive, acum online poti evita toate acea frenezie. Odata cu dezvoltarea comertului digital generata in special din cauza contextului pandemic actual, acest eveniment are loc in ultima perioada din ce in ce mai mult in mediul online, unde s-au sesizat reduceri de-a dreptul uimitoare, de pana la 90%.

Cand incepe Black Friday in Romania

Incepe numaratoarea inversa pana la momentul aparitiei celor mai tari oferte la categorii diverse de produse si servicii de top. Save the date: 13 noiembrie 2021 pentru unii retaileri sau 19 noiembrie pentru altii.

Cat dureaza Black Friday

In ciuda denumirii sale, acest eveniment nu se desfasoara intr-o singura zi, fiind mai degraba un sezon de cumparaturi. Unele magazine desfasoara campanie de reduceri toata luna noiembrie, in timp ce altele doar o zi.

Recomandari pentru Black Friday

Fa-ti o lista de produse din timp. Avand in vedere ca acest eveniment are loc cu aproximativ o luna inainte de Craciun, este momentul cheie care sa startul cadourilor, oamenii fiind mult mai dispusi sa cumpere in aceasta perioada. Asadar, pregateste-ti din timp o lista cu produsele pe care ai dori sa le bifezi odata cu Black Friday, pe care o poti imparti in doua categorii: o data cumparaturile de care chiar ai nevoie si o data produsele care nu reprezinta o nevoie urgenta, dar pe care ti-ai dori sa le achizitionezi daca le vei gasi la oferte de pret foarte avantajoase.

Studiaza piata si preturile practicate de competitor. Atunci cand auzim de mega reduceri, de cele mai multe ori reactionam imediat manati de impuls, fara a ne opri putin in loc si a incerca sa facem o verificare in prealabil a ofertelor similare, comparand reducerile din mai multe surse. In cazul Black Friday insa, este vital sa acordam putin timp pentru a cerceta si studia piata, implicit preturile practicate de competitori, astfel incat sa nu luam niste decizii de achizitie superficiale si nefondate.

Pune produsele in cos din timp. Odata cu promotiile uimitoare disponibile, trebuie sa stii ca e necesar sa te misti cat mai rapid si mai eficient, din cauza cererilor numeroase din acea perioada. In cazul in care nu vrei sa te intalnesti cu notificarea stoc epuizat atunci cand vrei sa adaugi un produs in cosul de cumparaturi, este indicat sa adaugi din timp produsele care te intereseaza si sa te asiguri ca esti deja logat si ca ai completat toate campurile necesare pentru plasarea unei comenzi online.

Alege varianta ramburs pentru livrare rapida. Alege sa primesti comanda cat mai rapid si in conditii optime, prin curier, optand pentru varianta ramburs, care iti va permite totodata verificarea coletului la primire, inainte sa efectuezi plata produselor achizitionate.

Stabileste-ti un buget. Pentru a nu cadea prada in capcana reducerilor de Black Friday si a ajunge in situatia de a-ti comanda mai mult decat ti-ar fi permis bugetul de fapt, incearca sa iti impui chiar tu niste limite si sa iti stabilesti de la bun inceput un buget. Sau daca nu, opteaza pentru un credit rapid de pana la 2000 de lei de la Smile Credit, de care te poti bucura online, simplu si rapid, astfel incat sa nu ratezi nimic din faimoasa vineri a reducerilor.

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.