10 avantaje ale vaccinarii anti Covid-19

Odata cu raspandirea rapida pe scara larga a virusului Covid-19, din ce in ce mai multe persoane aleg sa se vaccineze impotriva coronavirusului avand in vedere atat sanatatea lor si a celor din jur, cat si pentru beneficiile de ordin social garantate. In cazul in care esti in dubii si nu stii daca se merita sa te vaccinezi sau nu, haide sa aflam impreuna top 10 avantaje pe care le ai daca alegi sa te vaccinezi.

Dovedesti ca esti un bun cetatean

Intrucat aceasta pandemie a fost o lovitura grea pentru intreaga omenire, este bine sa constientizam pericolul urias in fata caruia am fost si inca suntem suntem expusi cu totii si sa luam masuri cat mai eficiente in acest sens. Persoanele care decid sa se vaccineze impotriva coronavirusului, demonstreaza in acest fel ca sunt bun cetateni si ca se ghideaza dupa valoarea responsabilitatii sociale.

Esti protejat in fata Covid-19

Vaccinul impotriva coronavirusului este considerat un scut in fata bolii, astfel incat odata ce te numeri printre persoanele vaccinate, te poti considera protejat in fata formelor grave ale bolii.

 

Scad sansele sa dezvolti o forma grava a bolii

Numerosi specialisti din domeniul medical au demonstrat faptul ca daca te vaccinezi impotriva Covid-19, posibilitatea de aparitie a unor forme severe a bolii scade foarte mult, ceea ce inseamna automat ca esti mult mai protejat impotriva oricarui pericol legat de Covid 19.

Nu mai esti un pericol pentru cei din jur

Exista anumite categorii de persoane care nu se pot vaccina din anumite motive serioase legate de sanatate sau din orice alte considerente (cum ar fi varsta, in cazul copiilor foarte mici). Astfel, odata ce te vaccinezi anti Covid-19, te asiguri ca nu mai reprezinti un pericol pentru persoanele vulnerabile in fata bolii din jurul tau, contribuind astfel la ameliorarea pandemiei si la protejarea persoanelor dragi.

 

Nu exista restrictii de deplasare pentru persoanele vaccinate

Dupa cum bine stim deja, contextul pandemic actual a facut ca adoptarea unor restrictii sociale, cu scopul de a combate sau de a diminua raspandirea coronavirusului, sa fie absolut necesare. O astfel de restrictie presupune interzicerea circulatiei libere al persoanelor nevaccinate in afara casei dupa ora 21, lucru care poate deveni un real inconvenient, insa nu si pentru cei care sunt vaccinati si care se pot bucura de libertate deplina, indiferent de ora.

Poti calatori liber in Europa si chiar si in alte state

Vaccinul anti Covid-19 aduce cu sine si numeroase avantaje in cazul calatoriilor, libertatea de circulatie fiind astfel mult mai mare pentru persoanele care au ales sa se vaccineze. Acestea au posibilitatea de a calatori liber oriunde in Europa si chiar in alte state, fara a mai fi supuse unor masuri la fel de stricte ca in cazul persoanelor nevaccinate.

Ai acces la sala de fitness

Persoanele vaccinate vor avea in continuare acces la salile de fitness pe care le frecventau in mod obisnuit si se vor putea bucura de miscare, respectand bineinteles capacitatea de functionare redusa care a fost impusa.

Poti iesi la restaurant sau terasa

Daca te-ai vaccinat anti Covid-19 ai acces liber si in incinta diferitelor localuri. Cu siguranta nu iti doresti ca pandemia sa te priveze de iesirile de week-end cu prietenii la restaurantul preferat sau la terasa!

Ai acces liber la mall

In cazul in care esti fan al mall-urilor si iti doresti sa te poti bucura in continuare de toate facilitatile pe care acestea le pun la dispozitia clientilor lor, de la sesiunile de shopping, food court si pana la cinema, ai sansa de a face acest lucru numai daca te afli in categoria persoanelor vaccinate impotriva Covid-19. Dupa cum bine stim deja, dovada vaccinului este una dintre principalele conditii care trebuie indeplinite pentru a avea acces liber in incinta acestor centre comerciale.

Iti poti face in voie cumparaturile mult dorite

Daca esti pasionat de shopping si de tot ceea ce este nou in materie de moda sau nu numai, odata ce te-ai vaccinat anti Covid-19, iti poti face in voie cumparaturile de oriunde iti doresti, fara a mai fi restrictionat in vreun anumit fel. Cu toate acestea, daca bugetul este singurul care te mai impiedica sa faci asta, nu ezita sa soliciti oricand online, simplu si fara batai de cap, un credit rapid de pana la 2000 de lei de la Smile Credit, solutia financiara ideala pentru nevoile tale.

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.