Cumpărături de Black Friday? Fă-le posibile cu Smilecredit!

Ce este Black Friday 2022 știi fără îndoială. Unul dintre momentele mult așteptate din an vine cu o mulțime de surprize și reduceri pe care sigur nu îți dorești să le ratezi. Este ocazia perfectă să îți cumperi ceea ce ți-ai dorit mereu la prețuri speciale. Fie că e vorba de un telefon nou, mobilă, electrocasnice sau cadouri pentru cei dragi, fă-ți lista de cumpărături de Black Friday din timp și acționează la momentul oportun, astfel încât să poți bifa totul cu discount-uri semnificative.

 

Când începe Black Friday 2022?

Notează în calendar ziua de 11 noiembrie. În dimineața acestei zile se dă startul reducerilor în România. Dacă te întrebi la ce oră începe Black Friday, experiența anilor trecuți arată că la 07:00, dar ideal este să fii pregătit mai devreme. Vestea bună este că majoritatea retailerilor îți propun discount-uri masive pe tot parcursul weekend-ului, și anume de pe 11, până pe 13 noiembrie. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este că, la nivel internațional, vinerea neagră este consemnată ca fiind ultima vineri a lunii noiembrie, ceea ce înseamnă că între 25 și 27 te poți aștepta la o nouă rundă de promoții și oferte foarte avantajoase.

Care sunt cele mai căutate produse de Black Friday?

Date fiind costurile foarte mici, cererea este uriașă în aceste zile. Ca să fii sigur că stocurile nu se epuizează înainte să apuci să plasezi comanda, este bine să cunoști care sunt acele categorii care rămân fără produse în primele ore. Gadget-urile inteligente se află în fiecare an în topul listei; la fel și dispozitivele inovative care promit să ne facă viața mai ușoară, electrocasnice și dispozitive pentru entertainment. Date fiind prețurile ridicate pe care le pot înregistra pe tot parcursul anului și reducerile sunt pe măsură. În continuarea topului se clasează cosmetice, parfumuri și multe altele din aria produselor de îngrijire din gama de lux.

Cum găsești cele mai mari reduceri de Black Friday?

Cei mai mulți dintre retaileri anunță cu câteva zile înainte ce fel de reduceri vor aborda și care sunt acele articole care vor beneficia de cea mai mare reducere. În acest mod vei putea analiza în detaliu oferta și să alegi magazinele care îți satisfac în totalitate cerințele. Adaugă produse în wishlist din timp, iar la momentul la care se dă start, tot ce vei mai avea de făcut este să plasezi comanda astfel încât să fii sigur că reușești să profiți din plin de weekend-ul de Black Friday.

Ești gata de Black Friday?

Toate promisiunile pe care le auzi în această perioadă sună ideale atât timp cât ești pregătit să profiți. Contextul economic actual s-ar putea să reprezinte un impediment în calea bifării tuturor dorințelor din acest an dacă nu ești informat corect și nu te înarmezi din timp cu răbdare și un plan eficient de gestiune a bugetului. Inflația este termenul general în jurul căruia se învârt toate evenimentele în acest an, iar ofertele de Black Friday nu fac excepție.

Scumpirile constante sunt un motiv de îngrijorare fără doar și poate, însă le poți face față cu succes cu un plan de acțiune bine pus la punct. SmileCredit te învață și te ajută să faci față cu succes inflației, astfel încât să te poți bucura de reducerile de Black Friday la fel ca în oricare alt an.

 De ce este avantajos să profiți de reducerile din acest an?

Reducerile de orice fel sunt un prilej de bucurie dat fiind faptul că îți poți achiziționa ceea ce îți dorești fără să fii nevoit să faci eforturi financiare consistente. În pofida tuturor dezechilibrelor economice cu care ne confruntăm, este bine să ne înarmăm corespunzător atunci când pică Black Friday. Este ocazia ideală când putem procura cu succes tot ce am trecut pe listă de-a lungul întregului an, astfel încât scumpirile să nu mai pară atât de semnificative.

 Cum să te bucuri de banii economisiți?

Un buget sănătos este un buget care are economii. Banii câștigați în fiecare lună te pot ajuta să îți satisfaci cele mai mari dorințe la momentul potrivit. Atât timp cât ți-ai pregătit cu atenție finanțele astfel încât să profiți din plin de ofertele de Black Friday, acest lucru se va putea observa în gradul de satisfacție pe care îl vei avea la finalul evenimentului. Mobilează-ți casa, fă-le o surpriză celor dragi, cumpără-ți un cadou. Experimentează orizontul cumpărăturilor, acum este momentul ideal!

 Profită de reduceri cu un credit rapid!

Nu-ți face griji în cazul în care dorințele tale îți depășesc economiile. Soluția vine din partea SmileCredit sub forma unui credit rapid pe care îl poți accesa oricând. Sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei îți sunt acordate imediat și le poți utiliza în orice scop îți dorești, fără limite. Perioada de rambursare este de până la 12 luni, cu dobândă fixă și comisioane 0, ceea ce înseamnă că ratele vor fi mai mult decât accesibile.

 Concluzie

Indiferent de situație, atunci când este Black Friday este prilej de bucurie. Fă economii și aplică totodată pentru un credit rapid pentru a avea la dispoziție toate lichiditățile de care ai nevoie. Pregătește-ți lista, vânează ofertele perfecte pentru tine și comandă fără griji. Banii nu sunt o problemă atunci când există disciplină financiară, iar SmileCredit te susține în acest sens!

Monitorizat de B.N.R, inscris in Registrul General cu nr. RG-PJR-33-110312/04.07.2016 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-33-110111/18.05.2018 © 2021 SmileCredit . Toate drepturile rezervate.